Η Ιδέα μας:

"Να δημιουργήσουμε τέντες που δεν έχετε ξαναδεί"
ShadeLAB

Στην αγορά των συστημάτων σκίασης κάτι έλειπε, ο σχεδιασμός τεντών με καινοτόμο στυλ αλλά και τεχνική. Προϊόντα δηλαδή τα οποία αξίζει να θαυμάζουμε τόσο οπτικά όσο και λειτουργικά. Το όραμα μας ήταν να δημιουργήσουμε τέντες αρχιτεκτονικά σχεδιασμένες , τεχνολογικά προηγμένες, απλές στη χρήση τους και εξολοκλήρου φτιαγμένες στην Ιταλία με διεθνή πιστοποίηση. Για να πραγματοποιηθεί αυτό το όραμα σχεδιάστηκε η ShadeLAB, μια νέα εταιρία, δυναμική με ικανότητες αλλά και εμπειρία.
Είχαμε την ιδέα. Την κάναμε πραγματικότητα!

Τα συστήματα τεντών της Shadelab είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς από μοναδικές και καινοτόμες ιδέες. Μια προσπάθεια που αποτελείται από πολλά στοιχεία τόσο από το εσωτερικό περιβάλλον όσο και από το εξωτερικό περιβάλλον, και που όλα μαζί οδηγούν στο τελικό αποτέλεσμα. Η εταιρία δίνει επίσης μεγάλη σημασία στην εξυπηρέτηση πελατών πριν και μετά την πώληση του προϊόντος. Αρχικά προσφέρει λύσεις και σχεδιάζει μοναδικά προϊόντα για κάθε πελάτη καθώς επίσης δίνει 5 ετή εγγύηση για όλα της τα προϊόντα. Υπεροχή στην καινοτομία μέσω της έρευνας!

"Οι άνθρωποι αποκτούν ιδιαίτερη ποιότητα μέσα από συνεχή δράση και συγκεκριμένο τρόπο"
Αριστοτέλης

Γι’αυτό το λόγο η Shadelab ελέγχει την ποιότητα των προϊόντων, των υλικών και των εξωτερικών συνεργατών τους καθημερινά. Τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται είναι περιβαλλοντικές συνθήκες, ασυνήθιστες συνθήκες αγοράς όπως απαιτήσεις για τοποθέτηση κατά παραγγελία προϊόντων με συγκεκριμένο σχεδιασμό και χρώμα. Πιστεύουμε στις επιλογές μας όμως την ίδια στιγμή τις βελτιώνουμε καθώς μελετάμε καινούργιες τεχνικές τις οποίες σχεδιάζουμε με τους δικούς μας έμπειρους σχεδιαστές και εξωτερικούς συνεργάτες, κάνοντας τους πελάτες ή προμηθευτές μας. Επενδύουμε στο εργαστήριο μας προωθώντας το και κάνοντας το ένα δυνατό μέσο για τους συνεργάτες μας. Διότι η ποιότητα είναι ο λόγος για τον οποίο ζούμε!
Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε 5 έτη εγγύηση για όλα μας τα προϊόντα αφού πρώτα περάσουν από πολύωρες δοκιμές.

Εταιρεία
© Shadelab.gr. All rights reserved.
Powered by digitanet.